2017 Bottes Ugg Pas Cher Soldes France

Omdat er in Australi zoveel sheepskin voorhanden was, maakten de surfers hier eenvoudige, handgemaakte ‘footies’ van. De comfortabele schapenwollenlaarzen zorgden voor natuurlijke warmte en voerden vocht makkelijk af. Een recept voor succes, dacht een van de jonge Australische surfers en nam een tas vol vachtlaarzen mee naar de stranden van Californi. Hij verkocht de laarzen daar en richtte het merk UGG Australia op. Halverwege de jaren tachtig is het merk uitgegroeid tot het symbool van de ontspannen, zuiderse cultuur van Californi.

De UGG Australia collectie is langzamerhand uitgebreid met verschillende soorten vachtlaarzen. Niet alleen in de winter kunnen schoenen en laarzen van UGG Australia gedragen worden, het label heeft ook een mooie zomercollectie voor zowel dames, heren als kinderen. U vindt hierin typische zomerschoenen zoals slippers, sandalen en zelfs pumps. Daarnaast kent het merk trendy tassen en accessoires als mutsen en handschoenen die mooi bij het schoeisel past.